Waarde toevoegen in uw business door de ontwikkeling van win-win partnerschappen

Outsourcing is belangrijk in uw onderneming die zich op zijn core business focust.

TopWin verleent diensten in de ontwikkeling van win-win partnerschappen tussen bedrijven:

 • Als klant: in de rol van Buyer binnen de Procurement Afdeling,

 • Als leverancier/aannemer: in de rol van Business Developer binnen de Sales Afdeling.

 

Topwin biedt diensten aan van:

 • Interim Manager: beheer van het team met evenwichtige verdeling van activiteiten tussen medewerkers, organisatie van de dagelijkse activiteiten, coaching van teamleden in uitdagende dossiers, ontwikkeling van motivatie en vertrouwen in het team, ontwikkeling van strategie en doelstellingen van de afdeling, opmaak van functiebeschrijvingen, rekruteringsactiviteiten, beoordelings- en evaluatiegesprekken van de medewerkers, ontwikkeling van opleidingsprogramma, organisatie van teambuildings, ....

 • Senior Consultant: beheren van de private en publieke aanbestedingsfasen en contractbeheer van strategische contracten als:

  • contracten voor een infrastructuurproject,

  • contracten voor de bouw/renovatie van een gebouw,

  • contract voor een nieuwe corporate ICT-toepassing,

  • contracten voor een strategische corporate verandering waarvoor nieuwe leveranciers en nieuwe technologie moeten worden aangetrokken, ...

 • Senior Business Developer: commerciële vertegenwoordiging van een bedrijf, activiteiten van Key Accountmanager, ontwikkeling van het commerciële netwerk, indiening van offertes in antwoord op privé offerteaanvragen en openbare aanbestedingen.

Sectoren waar TopWin actief is

Wij hebben ervaring in privébedrijven en openbare instellingen in:

 • Spoorwegsector,

 • Sectoren van Energie en Waterdistributie,

 • En Gezondheidszorg.

Top-level experts aanbieden

Onze kerncompetenties hebben uiteraard betrekking op Procurement en Sales. Maar we kunnen onze opdrachten verrijken omdat we transversale projecten beheren en globale oplossingen aan onze klanten aanbieden, zoals corporate strategieën, corporate governance, change management, program & project management, logistic, ...

Innovatie promoveren

We voegen waarde aan uw onderneming toe d.m.v. innovatie, met name door benaderingen uit andere sectoren en ondernemingen toe te passen, en ook via digitalisering. Daarom promoveren we een innoverende aanpak aan onze klanten.

Duurzaamheid ontwikkelen

Meer en meer ondernemingen ontwikkelen hun eigen CSR-strategieën (Corporate Social Responsibility), met het oog op milieu, mensenrechten en economische onderwerpen (GDPR, cyber security, …). TopWin wil met uw CSR-strategie overeenstemmen en actief bijdragen aan deze uitvoering dankzij praktische acties.

 

Bovendien, TopWin heeft zijn eigen CSR-Plan, met een neutraal CO2-uitstoot sinds 2021. Dit heeft ons reeds in staat gesteld te werken voor bedrijven die betrokken zijn bij de energietransitie, omdat het voor deze bedrijven een toegevoegde waarde is dat hun leveranciers op dit gebied op één lijn zitten.